Introductiecommissie

Salwa Issa (2018) Lid
Meike Numeijer (2018) Lid

Hey lieve KIC-leden!

Dit jaar ben ik (Marieke Dinklo) de voorzitter van de introductiecommissie. Samen met de andere vijf leden (Lisanne van Essen, Meike Numeijer, Nanouk Boelens, Nienke Dogger en Salwa Issa) organiseren wij de gehele introductieweek in september 2019 voor de nieuwe studenten van het CMI-instituut. Wij zijn nu al druk bezig met het thema, locatie, eindfeest, buddy’s (studenten die een klas begeleiden de hele week) en eventcrew (studenten die meehelpen op het kamp) regelen. Naast dat we druk bezig zijn hebben wij het ook heel gezellig tijdens onze wekelijkse vergaderingen. Daarbij houden wij van lachen, eten en is ons verbindende woord alcohol. Je zult ons dan ook vaak in de stad treffen.

Lijkt het jou ook leuk om te helpen in de introductieweek als buddy, of als eventcrew? Mail dan naar introductie@svkic.nl. Ook als je vragen hebt kun je altijd mailen.

Wij hebben er al veel zin in, hopelijk tot dan!

Groetjes Marieke, Lisanne, Meike, Nanouk, Nienke en Salwa

intro.jpg