Almanakcommissie

Annelie la Riviere (2018) Vicevoorzitter
Rosan van der schoot (2016) Designer

Hallo lieve KIC-leden!

Dit jaar ga ik samen met vier andere fantastische meiden (Annelie la Riviere, Estelle van Hengel, Rosan van der Schoot en Willemien ter Haar) de almanak van Studievereniging KIC realiseren. Als almanakcommissie zijn wij verantwoordelijk voor het bedenken van het thema en de bijpassende interviewvragen, het gehele design van de almanak, het interviewen van alle commissies en verslagen schrijven over alle reizen. Ook kan je alle foto’s van de borrels en de andere activiteiten van KIC terugvinden in de almanak. Wat deze commissie zo ongelofelijk leuk maakt is het feit dat je alle commissies van binnen en buiten leert kennen door de interviews. Wij werken het hele jaar door aan het ultieme overzicht van jouw KIC-jaar! De almanak wordt overhandigd tijdens het actieve ledenweekend.

Wij kijken nu al uit naar alle interviews!

Veel liefs,

Loïs Houwen