Huidig bestuur

Penningmeester: Nicole Bijdevaate

Intern Coördinator: Maja Pavić

Extern Coördinator: Anja Jager

Het bestuur heeft de leiding over de dagelijkse werkzaamheden binnen de vereniging. Zo zijn wij bezig met het draaiend houden van al onze commissies, het onderhouden van de contacten met onze partners en het organiseren van verschillende activiteiten voor onze leden. Dit jaar hebben wij als bestuur verschillende speerpunten waar we extra focus op willen leggen, zodat we de vereniging en haar leden gezamenlijk kunnen laten groeien, op zowel professioneel als sociaal gebied.

Het dertiende bestuur zet de ontwikkeling van de leden voorop, en daarom dat hier veel aandacht naar toe gaat.

Het dertiende bestuur der Studievereniging KIC bestaat uit vijf bestuursleden; voorzitter, secretaris, penningmeester, intern coördinator en extern coördinator.