Werk

de_brouwerij.png

Café De Brouwerij


Kom je bij ons werken?

Ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe collega's. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, gezellig, minimaal 18 jaar en enkele dagen/avonden per week beschikbaar?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie naar info@cafedebrouwerij.com of laat je gegevens achter bij de bar!belsimpel.png

Belsimpel


WIE ZIJN WE?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008 door Jeroen & Jeroen vanuit hun studentenkamer, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 600 gemotiveerde, fanatieke en slimme studenten en professionals is het onze missie om de Mobiele Wereld te
verbeteren vanuit ons hoofdkantoor in hartje Groningen. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie, waarbij de klant wordt geholpen volgens onze familiegedachte. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de Gomibo Group, waaronder ook ons internationale merk en onze twee spin-offs vallen: Verifai & Tulip Assist.

WAT DOEN WE?
Wij bieden miljoenen combinaties van alle telefoons, hardware, accessoires en abonnementen. We verbeteren de markt constant voor onze klanten en willen daarin onszelf dagelijks verslaan! Met onze razendsnelle groei (400 miljoen omzet in 2020) is Belsimpel inmiddels in Nederland al de grootste online telecom verkoper. Daardoor is geen dag hetzelfde en zijn onze business processen constant onderhevig aan noodzakelijke en ingrijpende efficiency slagen. De ontwikkeling van het bedrijf zorgt ervoor dat jij mee kunt groeien, waardoor je een steile leercurve hebt en jouw werk veel impact heeft op het gehele bedrijf. Met ons internationale merk Gomibo zijn we inmiddels naar 27 landen uitgebreid om ook daar de markt te veroveren: genoeg uitdagingen voor jou dus!

GA JIJ DEZE UITDAGING MET ONS AAN?
Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wij bieden studenten de mogelijkheid om theorie aan te passen in de praktijk tijdens een studie gerelateerde bijbaan: of je nou wilt werken in Marketing, Finance of samen met ons op zoek wil naar de plek die het beste bij je past. Bovendien komt jouw baan in hartje Groningen met een unieke werksfeer en veel leuke uitjes samen met je collega’s. De ontwikkeling van onze collega’s staat voorop en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden voor na je studie!

Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen en wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Kom dan bij ons aan de slag in een van onze vele studie gerelateerde bijbanen. Of ben je al bijna klaar voor het leven na je studie? Wij bieden ook verschillende traineeships om je carrière een kickstart te geven! Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbelsimpel.nl.Fueld.png

Fueld


Bij Fueld geloven we dat zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Daarom zoeken we een actieve werkstudent die geïnteresseerd is in het bereiken van B2B doelgroepen via LinkedIn. In deze bijbaan die je naast je studie kunt doen, ligt de nadruk op LinkedIn activiteiten. We zoeken een gemotiveerde collega die (onder onze begeleiding) mogelijkheden wil creëren om na de studie bij Team Fueld te blijven werken! 


Fueld levert een werkende marketingmachine voor B2B organisaties

Marketing wordt vaak gezien als een machine. Die machine kun je tegenwoordig overal kopen in de vorm van tools en software, maar moet ook geïmplementeerd en bediend worden. Dit kost voor middelgrote organisaties veel tijd en geld, terwijl je eigenlijk wilt dat de focus op bedrijfsprocessen ligt. 

Het Fueld team is gespecialiseerd in de implementatie van all-in-one  CRM-platform HubSpot, en ontzorgt organisaties met het inzetten van de beste marketingmiddelen rondom dit cloudsysteem. Naast CRM en marketingtools biedt HubSpot ook sales en operations mogelijkheden.  


En wij zorgen ook voor de brandstof 

‘Marketing as a Solution’ is ons eigen unieke online marketingconcept met uiterst precieze targeting. MaaS bestaat uit een samenhang van verschillende online marketingdiensten met ieder hun eigen bijbehorende marketingtools. Deze op elkaar afgestemde diensten worden door onze specialisten ingezet en gemonitord waardoor een enorm groot gedeelte van de doelgroep bereikt wordt.  

Fueld is een klein team en bestaat uit Online Marketeers en CRM-specialisten. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, en heeft kennis van enkele andere deelgebieden. Dit maakt ons een T-shaped organisatie. Zo kunnen we onze diensten constant aanbieden, en toch een compacte organisatie zijn.

  

Dit vragen we van jou

We zijn op zoek naar iemand met in ieder geval (basis)kennis van LinkedIn en goede schrijfvaardigheden in het Nederlands. Bij voorkeur ben je in staat om (met de Adobe software) passende visuals te designen. Je leert bij ons onder andere werken met het social media plansysteem van HubSpot, het inzetten van LinkedIn advertising en het creëren van waardevolle content.

Onze klantenkring bestaat vooral uit IT gerelateerd bedrijven. Interesse in dit onderwerp is gewenst, omdat we daar natuurlijk ook content voor maken. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen te werken en waarde hecht aan een gelijkgestemd enthousiast team.

Wij werken gestructureerd en houden in de ochtend altijd een korte stand-up. Zo heb je iedere dag dat je werkt contact met alle collega’s, ook als je thuiswerkt.

Heb jij de drive om met behulp van ons team kennis op te doen en expert te worden op LinkedIn-gebied? Dan ben je welkom om kennis te maken!

Kijk voor de interessante arbeidsvoorwaarden en hoe je kunt solliciteren op de website van Fueld!logo_greatwaves.png

Marketeer (bijbaan)

We zijn op zoek naar een creatieve student om onze marketing zowel offline en online next level te brengen. ✨


Salaris: €15 per uur 💸


What's the deal? 

Er zijn al genoeg saaie ICT bedrijven. Greatwaves wil dat niet zijn. Slecht zakelijk internet is een nachtmerrie van veel bedrijven, wij lossen dat definitief op. Onze branding en marketing kenmerkt zich als creatief, vlot, met een hoop zelfspot en vooral niet saai. Zie jij je als content marketeer een content kalender maken, toffe vlogs opnemen, editen en creatieve uitingen fotoshoppen? Dan moeten we zeker even een kop koffie drinken. Heb je daarnaast een scherpe pen? Die kunnen we zeker ook gebruiken :).


Wanneer moet je reageren?

 • Als je flexibel 10+ uur per week wil werken in Groningen (stad)
 • Je bent dol op content bedenken en maken voor alle socials, website, YouTube & offline (reclame/bedrukking/branding)
 • Je bent (redelijk) goed met Adobe Photoshop, Indesign en Adobe Premiere of je wil leren hier goed in te worden :).  
 • Engels/Nederlands? Jou kunnen we vragen om taal checks, het schrijven van klantcases en blogs
 • Je wordt blij van het organiseren, plannen en realiseren van concepten, video content, gekke ideeën, producten & events.

Wat bieden we jou?

 • Salaris! Vet nice. €15 per uur. 
 • Chille secundaire arbeidsvoorwaarde, heb je iets nodig voor je werk? Geef het aan en wij regelen het voor je. 
 • Duidelijke onboarding, uitgebreide wiki en een brandbook liggen voor je klaar
 • Een flexplek in ons gloed-nieuwe-kantoor Greatspace. Ook welkom om hier te studeren. 
 • Flexibele uren & dagen
 • Een goede collectieve pensioenregeling
 • (zeer) Regelmatige borrels in onze eigen bar met (vega) snacks
 • Leuke en blije klanten en een tof team 💜
 • Veel vrijheid om zelf projecten op te starten, creatieve ideeën uit te denken en toffe concepten uit te werken. 
 • Deze functie is beschikbaar vanaf Januari 2024
friesland_lease_logo.jpg

Derde- of vierdejaars Marketing stage.
Friesland Lease is op zoek naar een enthousiaste Marketing Stagiair die ons marketingteam kan
ondersteunen en versterken. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn we
met Leasefiets de allereerste leasemaatschappij die ook fietsabonnementen aanbiedt. We hebben
ervaring met het rijden op groen gas, waterstof en elektrisch rijden. Onze mening is dat mobiliteit
altijd maatwerk is. Wij hebben voor ondernemers, particulieren en verenigingen altijd een passende
leaseoplossing. Alles van een e-bike tot een leaseauto.

Wat ga je doen?

 •  Het ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes.
 •  Creëren van pakkende content voor social media en de website.
 • Het bedenken van nieuwe manieren om onze boodschap over duurzame mobiliteit te verspreiden.
 •  Analyseren van marketingprestaties en het doen van verbetervoorstellen.
 •  Ondersteunen in marketingwerkzaamheden als evenementen, nieuwsbrieven
 •  Markt onderzoek

Om kort te zijn, er is veel te doen. Friesland Lease is een bedrijf dat zich richt op talent. Dit betekent
dat wij kijken naar waar en hoe wij jouw talenten het beste kunnen inzetten.

Wie zoeken wij?

 •  Je volgt een relevante marketing- en communicatieopleiding (HBO /WO).
 •  Passie voor duurzaamheid en mobiliteit.
 •  Creatief, proactief en hands-on.
 •  Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij

 •  Een dynamische leeromgeving bij een groeiend en duurzaam bedrijf.
 •  Er is ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.
 •  Je krijgt een stagevergoeding.
 •  Werkzaamheden die bij je talenten passen.
 •  Een leeromgeving die zich ontwikkelt en duurzaam is.

Solliciteren?
Wil jij jouw marketing- en communicatievaardigheden in de praktijk te brengen en bijdragen aan de
verduurzaming van mobiliteit? Solliciteer nu door je cv en motivatie te sturen naar
marketingcommunicatie@frieslandlease.nl.