Werk

de_brouwerij.png

Café de Brouwerij


Kom je bij ons werken?

Ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar enkele nieuwe collega's. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, gezellig, minimaal 18 jaar en enkele dagen/avonden per week beschikbaar?

Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie naar info@cafedebrouwerij.com of laat je gegevens achter bij de bar!belsimpel.png

Belsimpel


WIE ZIJN WE?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008 door Jeroen & Jeroen vanuit hun studentenkamer, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 600 gemotiveerde, fanatieke en slimme studenten en professionals is het onze missie om de Mobiele Wereld te
verbeteren vanuit ons hoofdkantoor in hartje Groningen. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie, waarbij de klant wordt geholpen volgens onze familiegedachte. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de Gomibo Group, waaronder ook ons internationale merk en onze twee spin-offs vallen: Verifai & Tulip Assist.

WAT DOEN WE?
Wij bieden miljoenen combinaties van alle telefoons, hardware, accessoires en abonnementen. We verbeteren de markt constant voor onze klanten en willen daarin onszelf dagelijks verslaan! Met onze razendsnelle groei (400 miljoen omzet in 2020) is Belsimpel inmiddels in Nederland al de grootste online telecom verkoper. Daardoor is geen dag hetzelfde en zijn onze business processen constant onderhevig aan noodzakelijke en ingrijpende efficiency slagen. De ontwikkeling van het bedrijf zorgt ervoor dat jij mee kunt groeien, waardoor je een steile leercurve hebt en jouw werk veel impact heeft op het gehele bedrijf. Met ons internationale merk Gomibo zijn we inmiddels naar 27 landen uitgebreid om ook daar de markt te veroveren: genoeg uitdagingen voor jou dus!

GA JIJ DEZE UITDAGING MET ONS AAN?
Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wij bieden studenten de mogelijkheid om theorie aan te passen in de praktijk tijdens een studie gerelateerde bijbaan: of je nou wilt werken in Marketing, Finance of samen met ons op zoek wil naar de plek die het beste bij je past. Bovendien komt jouw baan in hartje Groningen met een unieke werksfeer en veel leuke uitjes samen met je collega’s. De ontwikkeling van onze collega’s staat voorop en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden voor na je studie!

Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen en wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Kom dan bij ons aan de slag in een van onze vele studie gerelateerde bijbanen. Of ben je al bijna klaar voor het leven na je studie? Wij bieden ook verschillende traineeships om je carrière een kickstart te geven! Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbelsimpel.nl.klippa.jpg

Klippa


Content marketeer

Vrijheid, creativiteit, teamwork en een ondernemende geest zijn de belangrijkste componenten die ons internationale marketingteam succesvol maakt. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiende, internationale scale-up? Lees dan snel verder en wordt Content Marketeer bij Klippa in Groningen!

Over de functie

Het creëren van nieuwe content die de interesse van potentiële klanten wekt en onze websitebezoekers naar nieuwe hoogten doet stijgen! Dat is je belangrijkste doel als je aan de slag gaat als content marketeer bij Klippa in Groningen. 


Wat moet het volgende stuk content zijn dat je gaat produceren? Een blog voor de website van Klippa? Extra salesmateriaal om onze Business Developers te helpen? Een verse post op ons social mediakanaal? Met je team stel je richtlijnen op en bedenk je content onderwerpen, maar jij hebt de (creatieve) vrijheid.


Wie ben jij?

Je bent een gedreven en energieke content king/queen, die houdt van vrijheid en verantwoordelijkheid. Omdat je graag nieuwe dingen probeert ben je op de hoogte van de laatste marketing ins en outs. Hierdoor heb je frisse ideeën en blijf je verbeteren. 


Verder: 

– Spreek en schrijf je vloeiend Engels, naast Portugees, Spaans, Frans, Duits of Nederlands. 

– heb je minstens 1 jaar ervaring in content creatie (bij voorkeur bloggen). 

– heb je ervaring met Google Analytics en SEO (plus). 

– Ben je tech savvy (plus).


Over Klippa

Klippa is een ambitieuze software scale-up die inmiddels 6 jaar bestaat. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brasov (Roemenië) werken we met ca. 50 specialisten aan het bouwen en verkopen van technologisch hoogstaande SAAS-oplossingen. Ons domein is de fintech- en accounting-markt, die we bedienen met onze kant-en-klare producten (platform, web, app) als ook API-gebaseerde oplossingen voor declaratie- en factuurverwerking, machine learning en data extractie (OCR). Met deze technieken helpen wij organisaties in het MKB, financiële instellingen en overheden bij het digitaliseren van hun huidige, analoge processen. Hierdoor realiseren we voor- en samen met onze klanten grote tijds- en kostenbesparingen. Ons speelveld is wereldwijd een zeer snelle groeimarkt met enorme kansen. Klippa bedient klanten in 30 verschillende landen en het team is dan ook erg internationaal. Zo hebben we collega’s uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Mexico, Portugal en de UK. Wij werken graag aan de frontlinie van technologie en zijn continu bezig met verbeteren en vernieuwen!


Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek waar ruimte is voor jouw creativiteit, ondernemerschap en ontwikkeling. Een prettige werkomgeving is belangrijk voor Klippa. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals onze maandelijkse Klippa-team event.


Verder kun je het volgende verwachten: 

– Een functie van 32 tot 40 uur per week. 

– Een marktconform salaris. 

– 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract) en 8% vakantietoeslag. 

– een laptop van de zaak en een hybride (flexibele) werkplek.


Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact op met Yeelen Knegtering (co-founder) via Yeelen@klippa.com of +31 61822 7775.