Kortingspagina

Kortingspagina

Als lid van Studievereniging KIC kun je gebruik maken van verschillende kortingen. Op deze pagina vind je waar je allemaal korting op krijgt, om gebruik te maken van deze kortingen laat je je studentenkaart met KIC-sticker zien. Deze stickers kun je ophalen op het KIC-kantoor!

Trainmore Groningen

Dé sportschool van Groningen. Van goede beats tot high-tech fitnessapparatuur en gepassioneerde personal trainers staat niets jou nog in de weg om het beste uit jezelf te halen. Op vertoon van je KIC-sticker ontvang je de helft korting op je inschrijfkosten en de eerste twee maanden een korting op je abbonoment! 

trainmore-300x150.png

Groningen On Ice

Voor €10,- kan je schaatsten en genieten van de Stadshap bij Café Hoppe en Sports Bar De Groote Griet. Deze deal is te verzilveren via de ticketshop die te bereiken is via www.groningenonice.nl. De kortingscode die kan worden gebruikt is: studentenonice2018

 De Stadshap is alleen te verkrijgen is op maandag tot en met donderdag vanaf 17:00 uur. De tickets hoeven niet op de dag zelf te worden verzilverd. De ijsbaan zelf sluit op 6 januari, maar de voucher kan worden verzilverd tot 16 januari 2018. Als je met meer dan acht personen gebruik wil maken van de deal, dan moet je even reserveren via info@groningenonice.nl

G_On_Ice.png​The Smooth Brothers

​Bij The Smooth Brothers krijg je als lid van KIC een large smoothie voor de prijs van een medium smoothie!

The Smooth Brothers is een erg sfeervolle plek aan de zwanenstraat waar je even rust kan nemen van het drukke leven en kan genieten van voedzame en heerlijke smoothies.

The_smooth_brothers_logo.jpg

De Brouwerij

Bij onze stamkroeg en tevens gezelligste kroeg van Groningen De Brouwerij krijg je op vertoon van de kortingspas of je KIC-stickers op je studentenkaart consumpties voor €1,60! Ook bij Max burgers 25% korting op vertoon van je kortingspas/KIC-sticker!

image1.jpegStuvia

​Bij Stuvia krijg je als lid van KIC 10% korting op het gehele assortiment!

Niet optijd begonnen met leren voor een tentamen? Bij Stuvia kan je samenvattingen van je studieboeken kopen.


stuvia.png
​Shirt a la Minute

Shirt a la Minute is de beste drukker van kleding in Gronigen. Dat is ook niet voor niks want ze bestaan al bijna 100 jaar. En als lid van KIC krijg je er 10% korting!

logo-site-salm.png
Print a la Minute

In een zijweg van de Herestraat zit een klein cafeetje waar je rustig kan studeren onder het genot van drankje, in de kelder van dit cafeetje kan je alles laten drukken wat je maar kan bedenken, van poster tot portfolio. En als je KIC lid bent krijg je hier 10% korting.

Print-a-la-minute.jpg

House Of Media

Nu 50% korting op alle e-learning cursussen van House of Media voor studenten van KIC!

House of Media geeft en verzorgt al 25 jaar cursussen en opleidingen aan mensen die werkzaam (willen) zijn in de creatieve industrie.  Van grafische vormgeving, fotobewerking videomontages, website ontwerp tot animiatie en geanimeerde infographics. 

Neem snel een kijkje op https://house-of-media.nl/ 

Vul de kortingscode: KC28HA13 in en krijg 50% korting op al onze e-learningcursussen.

HOM_logo.png

Onze sponsoren