Vacatures

Vacatures


ADR

Het IT-Audit Traineeship
Het IT-Audit Traineeship is een 2-jarig opleidingsprogramma voor pas afgestudeerde hbo’ers en
wo’ers. Voor dit traineeship zijn wij op zoek naar talenten met een afgeronde hbo- of wo-studie op
het gebied van IT, zoals informatica, (bedrijfs-)wiskunde, information security, informatiekunde,
technische bedrijfskunde, data science, kunstmatige intelligentie of een andere relevante
opleiding.

Programma
Tijdens het traineeship houd je je bezig met de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied
van IT binnen de gehele Rijksoverheid. Zo breng je in het ene project de netwerkinfrastructuur
tussen de ministeries in kaart, terwijl je in een ander project advies geeft over de
informatiebeveiliging. Of je controleert bijvoorbeeld of een organisatie klaar is voor DigiD, of met
data-analyse de juiste informatie uit een administratiesysteem halen of advies geven over de
aansturing van ICT-afdelingen en processen.
Soms wordt in de media gesproken over onderzoeken waar je aan meegewerkt hebt. Je levert dus
werk dat maatschappelijk relevant is. En hoewel je te maken hebt met informatietechnologie,
bevat je werk altijd een belangrijke menselijke kant.

Wat hebben wij jou te bieden
Tijdens het IT-Audit Traineeship heb je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je werkt
samen met ervaren collega’s die je tijdens je opdrachten begeleiden en coachen. Daarnaast volg je
1 dag in de week een (post)master IT-auditing aan de universiteit, zodat je na afloop van je
traineeship aan de slag kunt als register IT-auditor (RE). Of je stelt zelf een programma samen
met vakinhoudelijke trainingen binnen en buiten de Rijksoverheid om snel specialist te worden op
een bepaald onderwerp.

Wat vragen wij van jou?
- klaar zijn met je HBO/WO studie in een voor de functie relevante richting;
- affiniteit hebben met IT, gevoel voor cijfers en interesse in procesbeheersing;
- een gezonde dosis nieuwsgierigheid en lef hebben;
- initiatief durven nemen;
- gemotiveerd zijn om te gaan studeren in combinatie met werken.

Meer informatie en contact
Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar: audittraineeship@minfin.nl.


BelSimpel

WIE ZIJN WE?
Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008 door Jeroen & Jeroen vanuit hun studentenkamer, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 600 gemotiveerde, fanatieke en slimme studenten en professionals is het onze missie om de Mobiele Wereld te
verbeteren vanuit ons hoofdkantoor in hartje Groningen. We zijn een manier: een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie, waarbij de klant wordt geholpen volgens onze familiegedachte. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de Gomibo Group, waaronder ook ons internationale merk en onze twee spin-offs vallen: Verifai & Tulip Assist.

WAT DOEN WE?
Wij bieden miljoenen combinaties van alle telefoons, hardware, accessoires en abonnementen. We verbeteren de markt constant voor onze klanten en willen daarin onszelf dagelijks verslaan! Met onze razendsnelle groei (400 miljoen omzet in 2020) is Belsimpel inmiddels in Nederland al de grootste online telecom verkoper. Daardoor is geen dag hetzelfde en zijn onze business processen constant onderhevig aan noodzakelijke en ingrijpende efficiency slagen. De ontwikkeling van het bedrijf zorgt ervoor dat jij mee kunt groeien, waardoor je een steile leercurve hebt en jouw werk veel impact heeft op het gehele bedrijf. Met ons internationale merk Gomibo zijn we inmiddels naar 27 landen uitgebreid om ook daar de markt te veroveren: genoeg uitdagingen voor jou dus!

GA JIJ DEZE UITDAGING MET ONS AAN?
Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen: niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Wij bieden studenten de mogelijkheid om theorie aan te passen in de praktijk tijdens een studie gerelateerde bijbaan: of je nou wilt werken in Marketing, Finance of samen met ons op zoek wil naar de plek die het beste bij je past. Bovendien komt jouw baan in hartje Groningen met een unieke werksfeer en veel leuke uitjes samen met je collega’s. De ontwikkeling van onze collega’s staat voorop en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden voor na je studie!

Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen en wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Kom dan bij ons aan de slag in een van onze vele studie gerelateerde bijbanen. Of ben je al bijna klaar voor het leven na je studie? Wij bieden ook verschillende traineeships om je carrière een kickstart te geven! Kijk voor meer informatie op www.werkenbijbelsimpel.nl.


Werkenbijbelsimpel_logo_op_wit.png

Klippa

Content marketeer

Vrijheid, creativiteit, teamwork en een ondernemende geest zijn de belangrijkste componenten die ons internationale marketingteam succesvol maakt. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een snelgroeiende, internationale scale-up? Lees dan snel verder en wordt Content Marketeer bij Klippa in Groningen!

Over de functie

Het creëren van nieuwe content die de interesse van potentiële klanten wekt en onze websitebezoekers naar nieuwe hoogten doet stijgen! Dat is je belangrijkste doel als je aan de slag gaat als content marketeer bij Klippa in Groningen. 


Wat moet het volgende stuk content zijn dat je gaat produceren? Een blog voor de website van Klippa? Extra salesmateriaal om onze Business Developers te helpen? Een verse post op ons social mediakanaal? Met je team stel je richtlijnen op en bedenk je content onderwerpen, maar jij hebt de (creatieve) vrijheid.


Wie ben jij?

Je bent een gedreven en energieke content king/queen, die houdt van vrijheid en verantwoordelijkheid. Omdat je graag nieuwe dingen probeert ben je op de hoogte van de laatste marketing ins en outs. Hierdoor heb je frisse ideeën en blijf je verbeteren. 


Verder: 

– Spreek en schrijf je vloeiend Engels, naast Portugees, Spaans, Frans, Duits of Nederlands. 

– heb je minstens 1 jaar ervaring in content creatie (bij voorkeur bloggen). 

– heb je ervaring met Google Analytics en SEO (plus). 

– Ben je tech savvy (plus).


Over Klippa

Klippa is een ambitieuze software scale-up die inmiddels 6 jaar bestaat. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brasov (Roemenië) werken we met ca. 50 specialisten aan het bouwen en verkopen van technologisch hoogstaande SAAS-oplossingen. Ons domein is de fintech- en accounting-markt, die we bedienen met onze kant-en-klare producten (platform, web, app) als ook API-gebaseerde oplossingen voor declaratie- en factuurverwerking, machine learning en data extractie (OCR). Met deze technieken helpen wij organisaties in het MKB, financiële instellingen en overheden bij het digitaliseren van hun huidige, analoge processen. Hierdoor realiseren we voor- en samen met onze klanten grote tijds- en kostenbesparingen. Ons speelveld is wereldwijd een zeer snelle groeimarkt met enorme kansen. Klippa bedient klanten in 30 verschillende landen en het team is dan ook erg internationaal. Zo hebben we collega’s uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Mexico, Portugal en de UK. Wij werken graag aan de frontlinie van technologie en zijn continu bezig met verbeteren en vernieuwen!


Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek waar ruimte is voor jouw creativiteit, ondernemerschap en ontwikkeling. Een prettige werkomgeving is belangrijk voor Klippa. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals onze maandelijkse Klippa-team event.


Verder kun je het volgende verwachten: 

– Een functie van 32 tot 40 uur per week. 

– Een marktconform salaris. 

– 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime contract) en 8% vakantietoeslag. 

– een laptop van de zaak en een hybride (flexibele) werkplek.


Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact op met Yeelen Knegtering (co-founder) via Yeelen@klippa.com of +31 61822 7775.Mediamaze

Stage: Digital PR & Online Reputatiemanagement

Zoek jij een stage in de PR die net even anders is, bij een PR bureau dat volledig focust op de ‘online’ toekomst van het het nieuws? Kom dan stage lopen bij MediaMaze. MediaMaze is namelijk dé specialist op het gebied van “online PR”, ook wel ‘digital PR’ genoemd, en op het gebied van “online reputatiemanagement”.

Wij zorgen voor het (online) imago van onze klanten; dat ze regelmatig in de media komen én een goede eerste indruk maken in Google. Dat gaat niet vanzelf en doen wij middels een bijzondere combinatie van “gewone” op online gerichte PR, gespecialiseerde SEO- technieken, en een breed netwerk. Je ziet hier dan ook meteen hoe online PR en reputatiemanagement met elkaar verweven zijn.

Wij brengen projecten van onze klanten onder de aandacht en positioneren hen als autoriteit binnen hun vakgebied door middel van ‘nieuwsmaken’. Maar onze werkzaamheden zorgen ook voor betere posities in de zoekresultaten en het in balans brengen van de offline reputatie met het online imago.

Door onze schaal krijg je vrijwel meteen verantwoordelijkheid. Zo krijg je een goede inkijk in de manier waarop PR-gemaakt wordt, nieuwsberichten online gevonden worden, en hoe wij online aanwezigheid van onze klanten monitoren en sturen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: content creatie voor, en webredactie van, websites binnen ons beheer en allerlei PR-gerelateerde activiteiten (persberichten, interviews). Affiniteit en ervaring met schrijven is dus gewenst!

Doorlopend starten, solliciteer dus vooral.

Jij:
• hebt WO-niveau, of HBO-niveau met minimaal VWO als vooropleiding;
• spreekt en schrijft volledig foutloos Nederlands (ABN);
• hebt affiniteit en ervaring met schrijven;
• bent minstens 3 dagen per week beschikbaar;
• denkt graag in oplossingen.

Wij bieden je:
• de mogelijkheid voor een deeltijds-stage voor 3-5 maanden;
• een ruime stagevergoeding van €750,- per maand bij een fulltime stage;
• de mogelijkheid om door te groeien naar een regulier dienstverband;
• een stage die goed is voor 6-12 ECTS;
• jonge collega’s, gezellige werkomgeving in Amsterdam.

Interesse?
Stuur je sollicitatie per e-mail naar willem@mediamaze.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie
en je C.V. Daarnaast ontvangen we graag enkele teksten/artikelen die je in het verleden
geschreven hebt.


Valneva Booster

Ben je gevaccineerd tegen corona, maar heb je nog geen booster gehaald? Of heb je corona gehad, maar ben je nog niet gevaccineerd? Dan zoeken we jou voor een onderzoek naar het traditioneel ontwikkelde Valneva kandidaat-booster vaccin tegen COVID-19!

Geïnactiveerd virus vaccin
Het Valneva kandidaat-booster vaccin is, net zoals de griepprik, een zogeheten geïnactiveerd virus vaccin. De virussen in het vaccin zijn inactief gemaakt. Dit betekent dat het virus iemand niet meer ziek kan maken. Anders dan bij een mRNA vaccin, leert het Valneva vaccin het lichaam om het hele virus te herkennen.

Wat houdt deelname in?
Het onderzoek start met een telefonische screening. Hierna volgt het eerste studie bezoek dat eindigt met de toediening van het vaccin. Daarna houd je 7 dagen een dagboek bij. Precies 2 weken én ongeveer 6, 9 en 12 maanden na de toediening van de booster plannen we een bezoek. Bij volledige deelname aan het onderzoek ontvang je een vergoeding van €500,-. Daarnaast krijg je een QR-code om te laten zien dat je de booster hebt gehaald.

Interesse?
Heb je interesse om deel te nemen? Of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website: www.gpri.nl/valneva-booster


E3_Flyer_Valneva_Booster_v2_150222-1.png
E3_Flyer_Valneva_Booster_v2_150222-2.png