Blogs

In memoriam Annemarijn de Boer, voorzitter KIC '14-'15

In memoriam Annemarijn de Boer, voorzitter KIC '14-'15

3 september 1991 - 12 april 2023

 

Lieve Anne, lieve voorzitter,

Tot ons grote verdriet koos jij op 12 april je eigen einde.

Jouw onuitputtelijke energie, je creativiteit, en je soms ietwat verbloemende glimlach die altijd om je mond stond. Die staan voor eeuwig in ons geheugen gegrift. Hoe je altijd alles in de gaten wilde hebben, en dat -tot onze frustratie- ook bijna altijd had.

Hoe je bij alles wat we organiseerden en ondernamen de puntjes op de i zette. Hoe je in alle drukte in de voorbereiding op ons bestuursjaar ook nog eens de tijd vond om -Joost mag weten hoe- de huisstijl van de KEI-week 2014 vorm te geven, en ons tijdens elke bestuursvergadering trots je voortgang liet zien, uitgespreid over die iets te kleine tafel in je -voor jouw creativiteit- iets te kleine studentenkamer.

Zoals dat misschien ook hoort bij je eerste bestuurlijke verantwoordelijkheid, was ons jaar er één met ups en downs. Juist dat heeft er voor gezorgd dat we veel van, en over elkaar geleerd hebben. En al bleven dingen soms tijden onuitgesproken op de plank liggen, we pakten het uiteindelijk altijd op, hoe moeilijk ook. We zijn dan ook blij, en trots, dat we na al die jaren nog altijd gebroederlijk met zijn vijven op de muur van het KIC-kantoor hangen. De bloed, zweet en tranen waren het meer dan waard. Dank voor alles wat we van je, en samen met je hebben mogen leren.

Dank voor de tijd die we met elkaar door hebben mogen brengen. Dank voor dat we zo van je hebben mogen genieten.

Anne, je was, bent en zal altijd één van ons blijven.

 

Bestuur ’14/’15

Iris, Joy, Alan & Marten

 

De vereniging wenst de familie, vrienden en nabestaanden van ons wijlen voorzitter veel sterkte in deze zeer moeilijke periode en is in gedachten bij hen.

 

Heb je gedachten over zelfdoding? Bel 0800-0113 (gratis), of chat via 113.nl. Deze hulpdienst is dag en nacht bereikbaar. Probeer te praten over je gedachten met een vriend, familielid of iemand anders die je vertrouwt. 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen