Blogs

Een avond vol nieuwe ontdekkingen

Een avond vol nieuwe ontdekkingen

Ooit nagedacht wie van de actieve leden het eerste mee zou doen aan Temptation Island als verleider? Of wie het eerste mensenvlees zou eten om te overleven? Nee hè, ik ook niet. Tot 11 februari want toen werden deze vragen door de SACO opgegooid tijdens het spel: Ranking the KIC’s! 


Tijdens deze gezellige avond werden de leden verdeeld over drie teams van ieder elf  leden. Een aantal dagen van tevoren kreeg je een vragenlijst toegestuurd, waarin je de leden van je groep kon ranken. Dat de vragenlijst een aantal dagen van tevoren werd gestuurd had een reden. Je was er namelijk wel drie dagen mee bezig voor je alle vragen had ingevuld. Nadat je die zware bevalling had gehad konden we uitkijken naar donderdagavond acht uur. 

Met een biertje naast je laptop was je klaar en kon de avond beginnen. Tijdens zo’n avond leer je ontzettend veel nieuwe dingen. Zowel van leden die je al kent maar zeker ook van de leden die je nog niet kent. Zo weet ik nu dat Lianne van de buitenlandse reisco beter niet mee kan gaan op wintersport. Ik citeer: ‘Lianne is veel te onhandig om te skiën’. Ze vertelde zelf hoe het kan dat haar eigen commissie dit beeld van haar heeft gekregen. Het was iets met een eerste commissievergadering, een paar glazen wijn en een stoel waar ze steeds vanaf viel. 

Mijn groep was er ook over uit wie het beste zou overleven tijdens een zombie apocalypse. Dat waren blijkbaar alle mannen…maar op één stond Daan. Die strijder zit al zo’n twaalf jaar bij de scouting. Hierbij dus de tip wie je wél moet bellen wanneer jij in je kamer in de kast verstopt zit, te wachten tot die zombies vanzelf weggaan. Ook weten we nu dat je Aniek en Mirjam niet als verleiders tegenover je relatie wilt hebben staan tijdens Temptation Island. Volgens ons zijn zij in staat om alle relaties te slopen. Stelletjes binnen KIC opgepast. 

Nadat we alle vragen behandeld hadden was het tijd om de locatie van de buitenlandse reis bekend te maken! We gingen met z’n allen in één kanaal zitten van discord en Aniek, voorzitter van de reisco, kreeg het woord. Zij kondigde het filmpje aan en… daar was het verlossende woord. We gaan naar PRAAG! De inschrijvingen waren de dag erna en binnen een halve minuut zaten alle plekken vol. Het was een gezellige avond met aan het eind een leuk vooruitzicht naar de buitenlandse reis.  


Daphne Kramer - Redactiecommissie Studievereniging KIC

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen