Blogs

Als fotografen door het Ouwehands Dierenpark

Dinsdag 8 juni gingen we met een deel van de actieve leden naar het Ouwehands Dierenpark Rhenen. In meerdere auto’s vertrokken we om acht uur ‘s ochtends om twee uur te gaan rijden naar het park. In de auto’s werd veel gelachen, veel meegezongen met de leukste hitjes en werden er zelfs TikToks gemaakt. Ook werd er hier en daar een afslag gemist. 


Toen we aankwamen werden de groepjes bekendgemaakt en werd de fotografie wedstrijd uitgelegd. Als echte fotografen probeerden we alle dieren van het park te fotograferen. Daarbij konden we ook Weiwei, Eva, Bas of Lianne bellen voor een leuk dierenfeitje of een extra opdracht. Wisten jullie bijvoorbeeld al dat koala’s één van de de duurste dieren zijn in de dierentuin? Zo wordt er veel geld uitgegeven aan hun eten. Iets waar veel KIC’ers zich in konden vinden. 

Het was een warme dag waarop een hoop ijsjes werden gegeten en als lunch kon een patatje met een snack natuurlijk niet ontbreken. Tussendoor werd er veel gekletst en konden een aantal KIC’ers de verleiding van het springkussen niet weerstaan. Boven de twaalf jaar niet het springkussen op? Tom en Flores besloten in ieder geval om die dag een analfabeet te zijn. Ook deed de anti-age crème van Martine goed zijn werk. 

Na een middag alleen maar lopen en fotograferen, werd het tijd om een hapje te gaan eten en te genieten van een drankje in het mooie Apeldoorn. Hierna keerde iedereen moe maar voldaan weer terug naar het vertrouwde Groningen. Het was een geslaagde dag met weer een hoop nieuwe herinneringen. 

De volgende dag werden de gemaakte foto’s bewerkt en ingeleverd via de mail. De week erna werd het groepje met de mooiste foto’s bekroond tot winnaar en konden we het talent van KIC bewonderen!


Marjolein Roerig - Redactiecommissie Studievereniging KIC

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen