Partnerpagina

Partners

Studievereniging KIC streeft er naar op de drempel tussen studenten en het bedrijfsleven zo klein mogelijk te maken. Actief contact onderhouden met onze partners is voor ons ook een hoge prioriteit. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en ideeën.

Ziet u een potentiële samenwerking tussen Studievereniging KIC en uw bedrijf? Schroom dan niet contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de extern coördinator.

Hieronder staan de huidige partners van Studievereniging KIC. Huidige betrokken partijen van Studievereniging KIC willen wij bedanken voor de samenwerking!

De Brouwerij

De Brouwerij is de stamkroeg van KIC, elke maand hebben we hier onze borrels. De Brouwerij is het donkerbruine café in de Poelestraat van Groningen en is bezig met vernieuwing naar een meer ruimtelijk, robuust maar toch warm en gezellig café.

brouwerij_logo.png

Totally
Skistuds organiseerd de leukste skireizen voor de beste prijs. Met mooie skigebieden en geweldige feestjes!

HW-header__totally.jpg

Fotofabriek

Bij Fotofabriek.nl kan je je beste fotos en herinneringen vereeuwigen. Met de gratis software maak je heel gemakkelijk de mooiste fotoboeken.

fotofabriek_logo.png

Groninger Museum

Hét museum van Groningen, een ware topattractie die voor jou als student gratis te bezoeken is!

Museum-1.jpg