Nieuws

Pubquiz Wolthoorn & Co

Studievereniging KIC is er niet alleen voor het organiseren van sociale activiteiten voor haar leden. KIC functioneert ook als een zekere community die studenten helpt met studiegerelateerde zaken. Naast directe hulp in de vorm van bijvoorbeeld workshops doet KIC ook haar best om de studenten en de docenten aan ons instituut dichter bij elkaar te brengen. Met deze intentie werd er eind februari een pubquiz georganiseerd door de sociale activiteitencommissie.

Om 19:30 uur werd iedereen verwacht bij Wolthoorn & Co aan de Turftorenstraat. De bedoeling was dat elk team op eigen initiatief docenten mee zou vragen en dit pakte groots uit. In groten getale arriveerden de negen teams met een significante aanhang van docenten. De opkomst was op zijn minst succesvol te noemen. De afgehuurde ruimte zat dusdanig vol dat het bestuur zich buiten de ruimte moest installeren wegens een gebrek aan ruimte.

Nadat iedereen voorzien was van een versnapering werd de quiz afgetrapt onder leiding van presentator Daan Heijnen. De verschillende vragenrondes waren afgeladen met fanatisme van het scala aan teams en de competitiedrang was uitermate aanwezig. De biertjes vloeiden rijkelijk en de sfeer lag op ongekend niveau. Iedereen wilde dolgraag winnen maar de focus leek voor iedereen toch echt op de gezelligheid te liggen. De reiscommissie ging er uiteindelijk met de titel vandoor en werd rijkelijk beloond met een doos chocolaatjes. De redactiecommissie eindigde op de derde plek vanwege doorgestoken kaart bij het tellen. Desalniettemin een geslaagde avond waar zowel studenten als docenten met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

 

David Oost – Redactiecommissie

 

Actieve leden uitje

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren