Nieuws

Gala 2019

De elegante climax van het jaar is zonder twijfel het gala. Samen met een zestal andere studieverenigingen werd dit jaar weer groots uitgepakt om een chic spektakel neer te zetten voor leden en gasten. Voor veel mensen was dit een uitgelezen kans om alles uit de kast te halen en zo genadeloos mogelijk te flexen op de aanwezigen die net iets minder aandacht in hun kledij hadden gestoken. Daarnaast was er op dit evenement de mogelijkheid tot het uitbreiden van ieders instagram-portfolio met hoogwaardige kiekjes in nette dracht.

Voor deze avond was Huize Maas volledig afgehuurd. Van tevoren moest men een ticket kopen waarbij zowel entree als onbeperkte consumpties waren inbegrepen. Dit laatste zorgde ervoor dat het nodig was om het fotomoment vroeg op de avond in te plannen. Dit om de hangende oogjes en wazige blikken voor te zijn. De muzikale begeleiding werd de eerste helft van de avond verzorgd door vijf witte overhemdjes die diverse covers door de speakers knalden. De tweede helft van de avond ging verder onder nieuwerwetse begeleiding van een DJ en een saxofoon knaap.

De sfeer groeide de hele avond met de minuut en iedereen genoot volop van een avond waarop hun enige probleem de drukte aan de bar was. De avond was legendarisch voor zolang het duurde, om drie uur ´s nachts was het helaas einde oefening. Iedereen werd verzocht zijn of haar weg naar huis te vervolgen en de colonne met hier en daar een wiebelend fietsje verspreidde zich over Groningen. De redactiecommissie werd unaniem verkozen tot de best geklede commissie. Organisatie bedankt!

 

David Oost - Redactiecommissie

 

David

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren