Nieuws

Nieuwjaarsborrel KIC x Scopus

Drie uur ‘s nachts. In het licht van een straatlantaarn fietst een knaap richting Vinkhuizen. Op zijn gezicht bevinden zich vegen glitters, zijn adem stinkend naar bier en Sonnema Berenburg. Glimlachend van geluk is hij onderweg richting zijn stulpje. Maar wat heeft er voor dit moment plaats genomen? Hoe kan hij zich zo content richting zijn bed manoeuvreren?

Negen uur stipt werden we dan verwacht. Het programma stond vol met welkomstshots, ‘t Golden Fust vol versiering en natuurlijk kneiterveel gezelligheid. Na het inschrijven kon het broodnodige verslinden van pretcilinders dan eindelijk beginnen. Het thema van de avond? Shine bright in the New Year’s light! Schittermagisch vonden wij zelf. Je flaneren op de dansvloer in je meest schitterende outfit.

KIC en Scopus. Wie had dit verwacht? Een combinatie die veel vragen deed ontstaan. Wie zijn al deze vreemde mensen? Mag ik ze wel? Kunnen ze wel net zo’n feestje bouwen als wij? In het begin van de avond was de scheiding van deze groepen nog goed te zien. Maar na een goed aantal biertjes of een emmertje Sonnema Berenburg cola begon hier stukje bij beetje verandering in te komen. Steeds meer zochten de KIC en Scopus leden elkaar op, om zich te mengen in een mengelmoes van drankjes en dansjes. Deze pittige melange zorgde voor een verhitte avond, waar iedereen met een voldane blik op terug kijkt.

Nu zijn we terug bij die arme jongen in de kou. Fietsend richting zijn huisje, oh zo ver verwijderd van zijn maten en makkers. De drank beschermde zijn lichaam tegen de kou, maar de magistrale herinneringen van de avond hielden zijn hart warm.


Twan Mulder - redactiecommissie

 

 

Actieve leden uitje

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren