Nieuws

KIC BESTUUR GEZOCHT!

KIC BESTUUR GEZOCHT!

KIC is op zoek naar het veertiende bestuur! Ben jij klaar voor deze uitdaging, maar weet je nog niet welke functie het beste bij je past? Houd dan de socials goed in de gaten, want de komende twee weken zal elke functie worden uitgelicht.

Hoi! Mijn naam is Anja Jager, derdejaars student Communicatie en extern coördinator van SV KIC. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van relaties met allerlei verschillende organisaties en bedrijven. Hier komt veel leuks bij kijken: van het binnenhalen van interessante vacatures voor op de website, het organiseren van de netwerkborrel tot het binnenhalen van sponsorbedragen, geen week ziet er hetzelfde uit!

Als extern coördinator ben je professioneel ingesteld, weet je je representatief op te stellen en heb je passie voor netwerken. Kan jij je hierin vinden? Solliciteer dan nu door je CV en sollicitatiebrief te sturen naar secretaris@svkic.nl. Wil je nog wat meer te weten komen over deze functie? Mail dan naar info@svkic.nl om een afspraak te maken om één of meerdere functies te bespreken. Tot snel!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren