Nieuws

Buitenlandse reis 2019

Het fenomeen waar elk KIC-lid ieder jaar weer naar uitkijkt is weer geweest: de buitenlandse reis. Dit jaar was de bestemming Bratislava.

Met een vol bepakte bus reden we richting het prachtige Slowakije. Bloed, zweet en tranen kostte deze reis, maar toen we aankwamen werden de eerste paar biertjes alweer getrokken. Het weer was matig, maar dit klaarde de dag erna gelukkig wel op.

Tijdens de kroegentocht hebben we genoten van een paar gouden liters, maar hebben we ook het nachtleven van Bratislava ontdekt. Een paar fanatieke KIC’ers hadden de stad daarvoor natuurlijk allang verkend. Er zijn verscheidene clubs bezocht. Er zijn ballonnen uit de clubs meegenomen en KIC heeft zich flink laten horen in de straten van Bratislava.

Ook hebben we een uitstapje gemaakt naar Wenen, waar we van het prachtige uitzicht konden genieten. Deze prachtige stad had ons veel te bieden en iedereen ging ook zijn/haar eigen weg.

De culturele tripjes moeten we natuurlijk niet vergeten te benoemen, de bedrijfsbezoeken en het bezoek bij de universiteit waren weer top geregeld. Het bedrijfsbezoek bij de publieke omroep van Slowakije was wel het hoogtepuntje.

Miguel en de rest van de reiscommissie van harte bedankt voor dit prachtige avontuur!

De geweldige aftermovie staat op YouTube!

 

Sanne Faber - Redactiecommissie

Sanne

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren