Nieuws

Buddy/Eventcrew worden tijdens de introductieweek?

Buddy/Eventcrew worden tijdens de introductieweek?

KIC haar introductiecommissie zoekt buddy’s en eventcrew! 

Tijdens de introductieweek zal je met je buddyklas op kamp gaan. Tijdens dit kamp zijn activiteiten georganiseerd die zowel jij als je buddyklas erg leuk zullen vinden. Daarnaast zal je je buddyklas in deze week begeleiden op de Hanzehogeschool. 

Je kan je als individu aanmelden maar je kan natuurlijk ook aangeven in het aanmeldformulier dat je met iemand anders buddy wilt worden. Meld je je als individu aan? Dan zoeken wij een leuke buddy waarmee je samen een klas kan begeleiden.

Als eventcrew help je de commissie mee met verschillende taken. Tijdens die week sta je achter de bar, zet je het ontbijt, lunch en diner klaar en help je mee met het klaarzetten en opruimen van de spellen. 

Bij het invullen van één van deze functies ontvang je buiten deze geweldige week om ook nog eens 1 EC!

Wil jij samen met ons de nieuwe eerstejaars een spetterende eerste week op de Hanzehogeschool bezorgen en ze hierin begeleiden? Inschrijven voor buddy, of eventcrew, tijdens de introductieweek van 3 tot en met 7 september 2018 kan via onderstaande links. 

De week zal afgesloten worden met een eindfeest waar jij natuurlijk hartstikke welkom bent!

Aanmelden voor buddy kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1bIdl31lM7g97tQ9AKRkfF6hBkKBY7bGtEBRTmesxO1E/edit     
Aanmelden voor eventcrew kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1SOf1rjg8OarRKn8GLtq0aZzLwV-n3f-2Xq7cJ1lnClw/edit

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren