Nieuws

Algemeen leden uitje: Crazy 88

Aan een vreemde de liefde verklaren. Met een groep mensen opdrukken in de supermarkt. Een fles Smirnoff Ice trekken voor je plezier. Je moet bijna gek in je hoofd zijn om dit soort rare fratsen uit eigen initiatief uit te voeren! Toch is het de sociale activiteitencommissie (saco) gelukt om een grote groep KIC’ers zo ver te krijgen dit soort idiote activiteiten te vertonen.

Misschien ken je het wel, een Crazy 88. Een lijst met 88 opdrachten. Elke opdracht gekoppeld aan een aantal punten. Om dan maar zoveel mogelijk punten te scoren binnen een bepaald tijdsbestek.

En punten scoren werd er gedaan! Op de grote markt stonden onze fanatiekelingen te popelen om van start te gaan. Na een prachtige speech van de saco praeses Daan Heijnen vertrok de delegatie vol gas richting hun eerste opdrachten. Natuurlijk werd er heerlijk aan schaamteloze zelfpromotie gedaan door het liken van de social media van KIC op de lijst te gooien, gepaard met een mooi aantal punten dat daar tegenover stond.

Vanaf zeven uur kon het strijden beginnen. En strijden dat de leden deden. In hoog tempo werden de groepschats vol gevuurd met afbeeldingen en video’s van uitgevoerde opdrachten. De één nog absurder dan de vorige. Schaamte is iets dat geen optie was tijdens het verloop van de avond.

Negen uur werd er uiteindelijk verzameld in het café De Negende Cirkel. Vol smacht keek men uit naar de uitslag van de competitie. De winnende groep heeft een prachtige prijs in handen en mond mogen nemen van de saco. Niks minder dan een ijskoude versnapering stond er op hun te wachten.

Een Crazy 88 is iets wat de saco nog niet eerder heeft georganiseerd, maar de activiteit heeft desondanks wonderbaarlijk uitgepakt. Saco bedankt en tot de volgende activiteit!


Twan Mulder - Redactiecommissie

 

Twan

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren