Nieuws

Algemeen leden uitje: cocktail workshop

Glazen, ijs, fruit, suiker en een flinke stapel alcohol. De verwachtingen van de avond zijn ontzettend hoog. Het verbaast niemand dat wanneer de sociale activiteiten commissie een activiteit organiseert, het hoofdingrediënt alcohol is. Dinsdag 11 december was de tijd aangebroken om het feestje dan eindelijk mee te maken. Vol smart stonden de KIC’ers voor de gesloten deuren van Donovan’s te wachten. Vijfendertig man werden er vanavond verwacht. Een flinke hoop, wat een gezellige avond beloofde te worden.

Gezellig dat het was! De jolijke leden werden warm ontvangen met een welkomstdrankje, iets wat onze leden goed bij de keel naar binnen gleed. Hierna werd de groep in tweeën gesplitst, om de grote massa fatsoenlijk in toom te houden. De workshop bestond uit het maken van vijf verschillende cocktails. Per cocktail werden er vier à vijf man achter de bar getrokken om lekker te mogen knutselen, prutsen en knoeien. De cocktails die onder begeleiding van de vakkundige barmannen in elkaar werden geknald waren de volgende: mojito, cosmopolitan, long island, pornstar martini en een basil smash.

Het maken van deze zoete versnaperingen ging bijna iedereen goed af. Op de bar verschenen prachtige cocktails, variërend in smaak, formaat, kleur, garnering en hoeveelheid die voor het inschenken op de vloer gevallen was.

Na het verorberen van de cocktails was het tijd om met de hele groep een shotje te fabriceren: de “B-52”. Een lange rij shotglazen werd gevuld met Kahlua, Baileys en Cointreau, waarna deze in de fik werden gezet. Met een rietje en beleid werden de glazen tot op de laatste druppel leeg gedronken.

Na het drinken van de shotjes werd de groep nog een lekkere cocktail van de kaart aangeboden om de avond gezellig af te sluiten. Dit werd met open armen ontvangen, waarna de KIC’ers lekker bleven rondhangen voor het broodnodige socializen.

Al met al een erg geslaagde avond vol alcohol, ongein, plezier en vermaak. saco bedankt en tot de volgende activiteit!


Twan Mulder - redactiecommissie

 

 

Actieve leden uitje

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren