Nieuws

Actieve Leden Activiteit: 'Karaoke'

Donderdag 17 januari 21:00

Niemand wordt geboren met zangtalent, zelfs bekende artiesten zijn begonnen als schelle lucht sirenes. Zangtalent vereist oefening. Dit is heel duidelijk gebleken op 17 januari. Karaokebar Sing Along was afgehuurd door studievereniging KIC om een avondje dikke bangers door de microfoons te blazen. Intern coördinator Maja Pavić had voor de tweede actieve leden activiteit bedacht dat het wel een goed idee zou zijn om iedereen uit te nodigen voor een avondje stemband-acrobatiek.

Om 21:00 uur werd iedereen verwacht in het pand aan de Peperstraat, bij binnenkomst werd door het bestuur gezorgd voor een aperitief voor de leden om de sfeer vlotter te ontwikkelen. Nadat het collectief volledig aanwezig en comfortabel was, stond er een voorgerecht van het bestuur op het menu. Het welbekende lied ´Unwritten´ van Natasha Bedingfield werd uiterst geoefend opgevoerd door het 13e bestuur van KIC. Na dit moment suprême zat de gezelligheid er goed in bij de leden en kon de avond van start gaan.

De volgende uren waren rijkelijk gevuld met muziekstukken die varieerden in bekendheid en vlekkeloosheid van uitvoering. Hier en daar vielen wat valse klanken, maar dat mocht de pret niet drukken. Bij iedereen was de realisatie aanwezig dat niemand van de groep een nachtegaaltje was en dat het enige doel was om zich gezamenlijk te vermaken. Zoals altijd draaide de tap overuren en was de sfeer onverdorven grandioos. De alcohol had naast het socialiteit verhogende effect ook tot gevolg dat de leden ongevoelig werden voor valse klanken en elk muzikaal optreden overkwam als een buitengewoon hoogstandje. Op een bepaald moment zijn zelfs de guilty pleasures uit de kast getrokken en zo kwam de bijeenkomst laat op de avond op haar hoogtepunt.

Om 01:00 uur in de nacht was het moment daar waarop het arrangement van KIC met de karaokebar tot eind kwam. Waar dit voor redelijke mensen het einde van de avond zou betekenen laten KIC’ers zich echter niet kennen. De avond werd vrolijk vervolgd in een scala aan richtingen en het nodige geld vloeide weer over de vele toonbanken in de stad. Deze verspreiding over de stad kon natuurlijkerwijs geen effect meer hebben over het algemene gedachtegoed na deze avond. Een ieder ging uiteindelijk naar huis met een gevoel van dankbaarheid richting de intern coördinator en een sterker gevoel van verbroedering naar de collega-leden. Het is uiterst terecht te constateren dat iedereen optimaal heeft genoten van deze tweede actieve leden activiteit. Tot de volgende keer!

 

David Oost - Redactiecommissie

 

Actieve leden uitje

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren