Nieuws

KIC BESTUUR GEZOCHT!

KIC BESTUUR GEZOCHT!

KIC is op zoek naar het veertiende bestuur! Ben jij klaar voor deze uitdaging, maar weet je nog niet welke functie het beste bij je past? Houd dan de socials goed in de gaten, want de komende twee weken zal elke functie worden uitgelicht.


Hallo! Mijn naam is Maja Pavic, ik ben derdejaars communicatiestudent en de huidige intern coördinator van SV KIC. Ik ben het hele jaar bezig met het coördineren van alle commissies. Dit houdt in dat mijn jaar begint met sollicitaties afnemen om de commissies te vullen en zodra ze gevormd zijn houd ik alle deadlines en jaarplanningen bij. De communicatie tussen de commissies en het bestuur gaat via mij; kort gezegd ben ik de schakel tussen deze twee partijen.

Het allerleukste aan mijn functie vind ik dat ik elk actief lid goed leer kennen. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit als ik de leden met iets kan helpen en dat doe ik dan ook met veel plezier! Als intern coördinator ben je communicatief en oplossingsgericht ingesteld en ben je sociaal. Kan jij je hierin vinden? Solliciteer dan nu door je CV en sollicitatiebrief te sturen naar secretaris@svkic.nl. Wil je nog wat meer te weten komen over deze functie? Mail dan naar info@svkic.nl om een afspraak te maken over één of meerdere functies, tot snel!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren