Video's

KIC zoekt nieuw bestuur!

Zie jij jezelf al bestuur doen bij Studievereniging KIC? Stuur dan je CV + motivatiebrief voor 6 mei naar secretaris@svkic.nl!


KIC Journaal '17-'18 #2

Het is alweer tijd voor het tweede KIC Journaal van het jaar. Kijk mee hoe onze presentatrices ons mee terug nemen naar vorige activiteiten!

SuperDévoluy 2018

Het is alweer een tijdje geleden dat we in de sneeuw speelden, maar wat hebben we het leuk gehad. Was je er nou niet bij, bekijk dan onze aftermovie voor een sfeerimpressie. Was je er wel bij, bekijk dan vooral ook de aftermovie om lekker na te genieten!

KIC Journaal '17-'18 #1

We blikken terug op de activiteiten van 2017 met het KIC journaal, gemaakt door Studio KIC.Naast de terugblik kun je ook kijken naar onze presentatrices die leden interviewen tijdens "Totally Knetter in your Ugly Christmas Sweater" borrel!

​Introductie week 2017

​Net als elk jaar heeft KIC de introductie week georganiseerd voor alle nieuwe studenten die hier kennis kunnen maken met elkaar door op kamp te gaan.

​Krakau 2017 Part One

Dit jaar zijn we met KIC naar krakau geweest! Het was een geweldige reis, deze video probeert een sfeer impressie te geven van hoe leuk het was.

​Krakau 2017 Part Two

Op onze geweldige reis hebben we een ongepland avontuur naar 'the hidden lake' gehad, check het in deze video.

KIC borrel: White T-shirt Party

De aftermovie van de laatse borrel van het jaar en de bestuursbekendmaking, was super leuk!

Onze sponsoren