Hoe word ik lid van Studievereniging KIC?

Lid worden bij KIC is heel eenvoudig. Ga naar deze pagina toe, vul je gegevens in, betaal online via iDeal en je bent lid!

Hoe activeer ik mijn account?

Je account is te activeren via de activatielink die je in je mail hebt gekregen. Als je deze mail niet meer hebt, stuur dan een e-mail naar secretaris@svkic.nl, of kom even langs op het KIC-kantoor.

Hoe kan ik de foto's van activiteiten zien?

In het menu, ga naar Over KIC > Media > Fotoalbums. Hier staan alle foto's gesorteerd per activiteit. Om de foto's te kunnen bekijken, dien je ingelogd te zijn.

Hoe werken commissies?

Aan het begin van het schooljaar worden de commissies ingedeeld. Deze commissies gaan dat schooljaar bezig met de taken die specifiek zijn voor deze commissie. Zo organiseert de wintersportcommissie onze wintersportreis, maakt de almanakcommissie de jaarlijkse almanak en zorgt Studio KIC voor alle posters, foto's, aftermovies en andere promotiemateriaal voor de vereniging. Ga naar Over KIC > Commissies om alle commissies van KIC te bekijken.

Hoe schrijf ik me uit bij Studievereniging KIC?

Stuur een e-mail naar secretaris@svkic.nl met je naam om je lidmaatschap bij KIC te beëindigen. Je lidmaatschap is definitief beëindigd wanneer je hier een schriftelijke bevestiging van ontvangt van de secretaris. Let op, wanneer je je na 1 september uitschrijft, ben je voor dat schooljaar nog lid en zal je ook nog contributie moeten betalen voor dat jaar.