Sociale Activiteitencommissie

Aniek Weerstra (2018) Lid
Celine Zeelen (2017) Vicevoorzitter

Hey KIC leden!

Dit jaar mag ik samen met zes enthousiaste leden (Celine Zeelen, Tijs Ots, Mirjam van Dijk, Aniek Weerstra, Kieron Stobbe, Bram Veldhuis) de leukste commissie van KIC vertegenwoordigen: de sociale activiteitencommissie!

Als sociale activiteitencommissie houden wij ons bezig met het bedenken van thema's voor de maandelijkse borrels in de Brouwerij en het aankleden van de borrel. Zo maken wij er elke tweede donderdag van de maand een feest van om al je studiezorgen te doen vergeten. Als de feestcommissie van KIC niet in de stad is zijn wij misschien wel bezig met het organiseren van een sociale activiteit voor jou en de rest van KIC. Bij zo'n activiteit kun je denken aan bowlen, paintballen, een bierproeverij en noem het maar op.

Kom kennismaken en zoek ons op bij de borrel of activiteit, wij staan altijd open voor een praatje!

Groetjes namens de saco

Daan