Acquisitiecommissie

Lisanne van Essen (2017) Lid
Meike Numeijer (2018) Voorzitter

Hoi KIC-leden!

Dit jaar ben ik, Meike Numeijer, voorzitter van de acquisitiecommissie. Samen met Lisanne van Essen nemen wij de taken van deze commissie op ons!  Als commissie zoeken wij naar de leukste sponsoren en samenwerkingen voor Studievereniging KIC, waarmee wij onze leden nog meer activiteiten en andere leuke zaken kunnen aanbieden! Daarnaast bieden wij ook hulp aan de commissies die afhankelijk zijn van sponsoring.

Natuurlijk zijn wij al druk bezig met het vinden van deze leuke samenwerkingen en wij hopen jullie daar snel meer over te kunnen vertellen. Wij hebben er erg veel zin! Ben je benieuwd naar alles wat KIC te bieden heeft? Houd dan de website en social media van Studievereniging KIC goed in de gaten.

Liefs,

De acquisitiecommissie ’19-‘20