KIC: Pubquiz

Baxbier brouwerij

KIC: Pubquiz

*Dutch only!

Op 26 februari organiseert Studievereniging KIC weer een fenomenale pubquiz voor haar leden en de docenten van het CMI-instituut, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! Deze pubquiz is de perfecte manier om de band tussen docenten en studenten te versterken.

De quiz zal plaatsvinden in de Baxbier brouwerij. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom, om 19.30 uur zal de quiz van start gaan. Het zal ongeveer drie uur duren. De vragen zullen in het Nederlands gesteld worden.

Het lijkt ons een leuk idee om gemengde teams te vormen die bestaan uit studenten én docenten. De deelnemende studenten zullen dan ook zelf opzoek gaan naar een docent die het team wil versterken. Niet getreurd als u niet bent gevraagd, want natuurlijk is een team met alleen docenten ook toegestaan!

Het lijkt ons ontzettend leuk om jullie op deze avond te zien!
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: intern@svkic.nl

LET OP: Éen van de leden van je team meld het hele team aan door middel van de e-mail.
Ook mag het team uit maximaal 5 personen bestaan, docenten inclusief.