Cocktail workshop

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Sociaal
Sociale Activiteitencommissie
11 dec. 2018 19:00 - 20:30
Peperstraat 15, 9711 PD Groningen

Cocktail workshop

*English version below*

Wie houdt er nou niet van een borrel na een lange dag studeren? Op de bank een lekker wijntje, een koud biertje of misschien zelfs je eigengemaakte cocktail. Die cocktail smaakt echter nooit zo lekker als de cocktail die je in de kroeg hebt gehad. Hier komt verandering in!

11 december gaat Studievereniging KIC een cocktail workshop volgen! We verzamelen om 18:30 uur bij Donovans. Voor €14,50.- ga je samen met andere KIC-leden anderhalf uur lang cocktails maken en natuurlijk proeven. Voor deze kleine prijs krijg je:

-          Een welkomstdrankje

-          Uitleg basisvaardigheden

-          Proeverij van vijf cocktails & een shotje

Wees erbij en meld je snel aan want er zijn maar 35 plekken. Aanmelden moet op de website en zet je vervolgens ook even op aanwezig bij het Facebook evenement! Hopelijk zien wij je daar.

-------

Who doesn’t love a drink after a long day of studying? A nice wine on the couch, a beer or even a homemade cocktail. That cocktail never tastes as good as you tasted it in a pub though. This is going to change!

11 December Study Association KIC is going to do a cocktail workshop! For only €14,50.- you’re going to make and (of course) taste different cocktails with other KIC members. We are gathering at 06:30 PM at Donovans. For this small price you get:

-          A welcome drink

-          Explanation basic skills

-          Tasting of five cocktails & a shot

Come with us and sign up quick, because there are only 35 spots available! You must sign up through the website and after that, put yourself on attending on the Facebook event.

We hope to see you there!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien