KIC: Commissiemarkt

25 sep. 2020 14:00:00
ZP11/D2.08

KIC: Commissiemarkt

Wil jij ook meer uit je studententijd halen, nieuwe vrienden leren kennen en een netwerk opbouwen? Word dan nu actief lid bij Studievereniging KIC! Tijdens de commissiemarkt zie je welke commissies KIC te bieden heeft, wat ze doen en kom je er achter welke commissie bij jou past.

De commissiemarkt vindt plaats in ZP11/D208 in de Van Doorenveste, dit is de ruimte direct naast het kantoor van KIC. De markt vindt plaats op woensdag 23 september en vrijdag 25 september tussen 10:00 uur en 14:00 uur.

Kun je op beide dagen niet aanwezig zijn? Geen probleem, op dinsdag 22 september tussen 10:00 uur en 13:00 uur kun je online al je vragen stellen die de voorzitters en de intern coördinator met alle liefde voor je beantwoorden.
Kom ook langs, fysiek of online, als je nog twijfelt om lid te worden!

Dit zijn de commissies waar KIC nieuwe leden voor zoekt:
Almanakcommissie
Alumnicommissie
Binnenlandse reiscommissie
Buitenlandse reiscommissie
Introductiecommissie
Professionele activiteiten commissie
Promocommissie
Redactiecommissie
Studio KIC
Sociale activiteiten commissie
Wintersportcommissie

Hopelijk tot snel op de commissiemarkt van KIC!