KIC: Algemene Ledenvergadering

14 okt. 2019 19:00 - 21:00
The Blokes

KIC: Algemene Ledenvergadering

Dutch only, the General Members Assembly will be in Dutch.

Lieve (ere)leden en donateurs,

Het nieuwe collegejaar is weer van start gegaan en hiermee start ook een nieuw jaar voor Studievereniging KIC. Op maandag 14 oktober zal de eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvinden in the Blokes. Vanaf 19:00 uur zijn jullie van harte welkom  en om 19:30 uur zal de ALV beginnen.

De afgelopen periode heeft het aspirant bestuur gewerkt aan hun beleidsplan van het collegejaar 2019 - 2020. Het huidig bestuur is bezig geweest met de laatste aanpassingen aan hun jaarverslag. Beide partijen willen deze documenten graag presenteren aan de leden van Studievereniging KIC.

Op de ALV wordt het huidig bestuur, na goedkeuring van het jaarverslag, gedechargeerd en wordt het aspirant bestuur, na goedkeuring van het beleidsplan, gechargeerd.

Klik op deze link voor de agenda, de notulen van de afgelopen ALV, het jaarverslag '18-'19 en het beleidsplan '19-'20.

Wanneer je deel wilt nemen aan de ALV van 14 oktober en je stem wilt uitbrengen over de genoemde document willen wij je verzoeken om deze documenten voor de ALV zorgvuldig door te nemen. Wij printen de documenten niet voor je uit dus deze zal je zelf digitaal of geprint mee moeten nemen.

Bij dezen ben je van harte uitgenodigd!