Leuk dat je geïnteresseerd bent in het lid worden van onze studievereniging.

Wat is een studievereniging precies?
Een studievereniging organiseert zowel sociale- als studiegerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan maandelijkse borrels, excursies en een buitenlandse reis. Ter uitbreiding van het curriculum, organiseren wij lezingen en workshops met mensen uit het werkveld, organiseren wij een congres, helpen bij het opbouwen van een netwerk en nog veel meer.

Lidmaatschap is door het hele jaar mogelijk en kost per jaar € 12,00 en wordt stilzwijgend verlengd.
Wil je geen lid meer blijven bij de vereniging? Dan dien je vóór 31 augustus van het opvolgende jaar af te melden door middel van een mail. Dit is de enige rechtsgeldige manier van uitschrijven. Je bent pas definitief uitgeschreven na het ontvangen van een bevestiging per mail.