Corona

Corona

De gezondheid en veiligheid staan voorop bij Studievereniging KIC. Dit betekent dat KIC de richtlijnen van het RIVM en de betrokken instanties waaronder de Hanzehogeschool Groningen en Veiligheidsregio Groningen volgt.

Studievereniging KIC heeft sinds haar oprichting studenten dichter bij elkaar gebracht en ze op weg geholpen in het vakgebied. Juist nu het coronavirus sociaal contact en het opbouwen van een netwerk moeilijk maakt, zal dit extra belangrijk zijn voor de studenten en in het bijzonder de eerstejaarsstudenten. Studievereniging KIC blijft studenten hierbij helpen door fysieke activiteiten te organiseren wanneer de maatregelen dit toelaten en een online alternatief te organiseren wanneer het fysiek niet kan.

Daarnaast beroept het bestuur van Studievereniging KIC alle mensen die aanwezig zijn op activiteiten van KIC op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Wij als leden zijn verantwoordelijk voor de gezondheid van onszelf, maar vooral ook voor die van anderen. Samen kunnen wij meer besmettingen voorkomen. Het bestuur verwacht van alle aanwezigen op activiteiten van KIC dat zij bij klachten thuis blijven en niet binnen 1,5 meter van anderen komen.

Heb je een vraag met betrekking tot corona? Neem hiervoor contact op met Femke Loykens (voorzitter) door haar te bellen als het dringend is (+31 6 54 931 901) of te mailen naar voorzitter@svkic.nl.