Randstad Tour

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Educatief
22 mrt. 2018 10:00:00
Tot
23 mrt. 2018 15:00:00

Randstad Tour

*Dutch only,

Maart is aangebroken, en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse KIC Randstad Tour! Op donderdag 22 maart tot 23 maart gaan we met een gezellige groep naar Amsterdam, waar wij verschillende grote namen uit het werkveld gaan bezoeken (en natuurlijk een leuk feestje gaan bouwen).

Wil jij deze unieke kans om je netwerk in de Randstad uit te breiden niet missen? Meld je dan snel aan via de volgende link: www.studieverenigingkic.nl/activiteiten/randstad-tour. Het kost maar €35,- inclusief een overnachting en een grote activiteit. We reizen met het openbaar vervoer dus dit zit niet bij de kosten in. Voor niet-leden kost het €45,-!

Als je nou 23 maart eerder weg moet dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar carriere.kic@gmail.com. In dit geval kan er een prijs voor je op maat gemaakt worden!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien